e
Banner

Etiketler: mikro ihracat



Horoz ile DSV mikro ihracatta güçlerini birleştirdi


Yayın: 28-12-2020
Kategori: Lojistik

Geçtiğimiz Eylül ayında yurtiçi taşımacılığında önemli bir iş birliğine imza atan DSV Türkiye ve Horoz Lojistik uzun süreli bir anlaşmayla mikro ihracat tarafında da güçlerini birleştirme kararı aldı. İki şirket bu işbirliğiyle başlangıçta Avrupa olmak üzere tüm hedef pazarlarda mikro ve e-ihracatın önünü açmayı ve Türk ihracatçısına rekabet avantajı sağlamayı amaçlıyor. 




Yeniay 2021’de yüzde 25 büyüme hedefliyor



Yeniay 2021 yılı için büyüme hedefini yüzde 25 olarak belirledi. Gerçekleştirdikleri yatırımlarla 2021’e hazır olduklarını belirten Yeniay Lojistik’in kurucu ortaklarından Nermin Önder, Türkiye’de ilk 10 acente içinde yer aldıkları hava kargoda büyümeye devam edeceklerini, denizyolunda atılım yapacaklarını, mikro ihracat alanında ise adımlarını hızlandıracaklarını söyledi. 




UPS havayoluyla ihracat desteğini karayoluyla perçinliyor


Yayın: 18-04-2022
Kategori: Lojistik

UPS, Türk ihracatçısını dünyayla buluşturmak için hizmet seçeneklerini çoğaltmaya devam ediyor. Kendi uçağıyla haftanın 6 günü İstanbul-Köln arası sefer yapan UPS, Türkiye-Avrupa hattında başlattığı hizmetle karayolunda da alternatif yaratıyor. Şirket ayrıca UPS Smart gibi teknolojik çözümleri ve hızlı, güvenilir ve kapsamlı paketleriyle işleri kolaylaştırıyor. 




Horoz Lojistik ağır kargoda mikro ihracatın yolunu açtı



Mikro ihracat hizmetlerine yönelik yatırımlarını sürdüren Horoz Lojistik, Avrupa’ya yaptığı hacimli yük taşımalarıyla fark yaratıyor. Şirket, bu alana yönelik çözümlerini, fullfilment ve e-ihracat platform yatırımlarıyla güçlendirirken, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler açılımlarıyla da genişletecek.